Подкрепете отбора и станете част от спортната история на града Феновете

...
Подкрепете отбора и станете част от спортната история на града Феновете
Коментари Харесай

Тази вечер шампионът ни ВК „Нефтохимик 2010“ ще се изправи срещу силен съперник в Бургас

Подкрепете тима и станете част от спортната история на града

Феновете на волейбола в Бургас през днешния ден тръпнат в очакване, тъй като след броени часове ще се насладят на следващото чудесно показване на първенеца на България за 2022 година – ВК „ Нефтохимик 2010 “. Довечера от 18:30 ч. в зала " Младост " за отбора следва извънредно значим дуел с ВК Монтана Волей.

Срещата е от 8 кръг на шампионата. Гостите са на четвъртото място във краткотрайното класиране със 7 победи и 2 провали.

В момента „ Нефтохимик 2010 “ е на шестата позиция в класирането на шампионата с 5 победи и 2 провали. Но бургазлии са с две изиграни срещи по-малко, поради участията си в европейските шампионати.
 Атанас Петров приготвя тима за следващата победа
„ Очакваме ви в зала „ Младост “ във вторник от 18:30 ч., с цел да подкрепим момчетата на Атанас Петров за нова победа “, приканват от спортния клуб.

Припомняме, че обичаният отбор започва по шампионски серията от три следващи домашен мача в шампионата на България за една седмица. Носителите на волейболната купа на страната надиграха с 3:1 Черно море в зала „ Младост “ в 10 кръг на елита.
 Поредното спортно представление в зала " Младост " ще стартира тъкмо 18:30 ч. Играчите от ВК " Нефтохимик 2010 " всякога играят до последната секунда за тима и за почитателите
 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР